Manisa/Soma bölgesindeki tarlalardan 2025-2026 zeytin ve zeytinyağı sezonu Eylül-Ekim aylarında, özenle hasat edilen nefasetini egenin karakteristiklerinden alan zeytinlerden imal edilen ÇAĞANLAR Natürel Sızma Zeytinyağımızdır.
Zeytinler vitamin değerlerini ve nefasetlerini kaybetmemeleri için özen ve hızlılıkla kısa bir süre içinde hasat edilir ardından el değmeksizin ve hava almadan son teknoloji kontinü makine sistemlerimizce sıkılarak imal edilir.
Özel seri ve kısıtlı adetteki Çağanlar Natürel Sızma Zeytinyağımız bu yolculuk sonunda son derece yüksek aromalı, nefaseti ve karakteristiği ege bölgemize özgü premium bir ürün halini alır ve siz kıymetli müşterilerimizin sofralarıyla buluşur.
“Eşsiz” olarak nitelendirileceğimiz sıfır grubu "Çağanlar Natürel Sızma Zeytinyağı" serimizde zeytin meyvesindeki tat, koku ve vitaminler kaybolmadan ilk günkü şeklinde siz değerli müşterilerimizin sofraları ile buluşur.
Sertlik : Sert, yakar
Çeşit : Manisa bölgesinin karakteristik özelliklerini havidir.
Tadım notaları: Çağla, badem, taze kesilmiş çimen notalarını içerir.
Çağanlar Natürel Sızma Zeytinyağımız için önerdiğimiz kullanım alanları ve şekilleri:
- Kahvaltılarda, banmalık, salatalarda, soğuk/sıcak yemeklerde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
- Sıcak yemeklerde pişirmenin ilk aşamasında çok az zeytinyağı konulması, pişirme aşaması bittikten sonra ise yemeğin üzerine istenilen miktarda ilave edilmesi, Natürel Erken Hasat Sızma Zeytinyağının havi olduğu vitamin, besin ögeleri ve antioksidanlardan istifade etmenizi artırır.
Natürel Sızma Zeytinyağının lezzetini daha uzun süre koruyabilmesi için önerilen kullanım koşulları:
- Sizlere ulaşan orijinal ambalajında, Çağanlar Teneke'de muhafaza ediniz.
- Serin ve güneş görmeyen yerde muhafaza ediniz.
- Soğukta donabilir, gayet normaldir, tekrar çözünmesini bekleyiniz. Bu durum ürünün kalitesini etkilemez.